Hazırlık maçları Haberleri

hazırlık maçları haberleri ve güncel hazırlık maçları gelişmeleri, hazırlık maçları ile ilgili tüm video, hazırlık maçları fotoğrafları ve hazırlık maçları haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehirspor

Eskişehirspor, bu sezon oynadığı tüm hazırlık maçlarını kendi evinde gerçekleştirdikten sonra ilk kez farklı bir şehirde mücadele verecek.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) sezonunun başlamasına 3 hafta kala, Eskişehirspor hazırlık maçlarına hız kesmeden devam ediyor.

Bu sezon BAL'da şampiyonluk parolası ile sahaya çıkacak Eskişehirspor hazırlık maçlarındaki yenilmezlik serisini sürdürüyor.

Eskişehirspor’da yeni sezon öncesi hazırlık maçları devam ediyor.

Eskişehirspor'da bir yandan antrenmanlar ve hazırlık maçları diğer yandan da transfer çalışmaları devam ediyor.

Spor

TFF. 3. Lig’de zorlu bir grup içerisinde yer alacak olan Eskişehir takımı Anadolu Üniversitesi'nin hazırlık maçlarında karşılaşacağı rakipleri belli oldu.

Spor

Geçen sezon 1. Amatör Küme’ye yükselen Tepebaşı Batıkentspor ile 1. Amatör Küme’de yer alan Tepebaşı Kolejspor, hazırlık maçında karşı karşıya...

Spor

Eskişehirspor’da bir yandan transfer çalışmaları ve antrenmanlar devam ederken bir diğer yandan da hazırlık maçları ile ilgili çalışmalar başladı.