Yakalandı Haberleri

yakalandı haberleri ve güncel yakalandı gelişmeleri, yakalandı ile ilgili tüm video, yakalandı fotoğrafları ve yakalandı haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Kütahya

Kütahya’da hakkında 13 yıl kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs polis tarafından yapılan çalışma sonucunda yakalandı.

Gündem

Samsun'da hırsızlık amacıyla bir eve giren ve bir marketten gıda malzemesi çalan şüpheliler, polisin takibi sonucu yakalandı.

Güncel

Muğla’nın Bodrum ilçesinden yüzerek Yunanistan’a geçmeye çalışan düzensiz göçmen yakalandı.

Gündem

Ankara’nın Altındağ ilçesinde bir emlak ofisine yapılan silahlı saldırı sonucu 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili kar maskeli 2 şüpheli tutuklandı.

Gündem

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 122 adet suç kaydı bulunan E.G. isimli şahıs, polisin 20 saat süren takibi sonucunda yakalandı.

Kütahya

Kütahya’da “Çocuğun cinsel istismarı” suçundan 11 yıl 8 ay kesinleşmiş cezası bulunan şahıs, jandarma tarafından yakalandı.

Genel

Manisa'nın Salihli ilçesinde, polis ekipleri tarafından durdurulan bir otomobilde 1’i kadın, 2’si bagajda olmak üzere toplam 9 kaçak göçmen yakalandı.

Afyonkarahisar’da devriye gezen jandarma tarafından ellerinde dedektör ile arama yapan defineciler yakalandı.

Eskişehir’in İnönü ilçesinde yaklaşık 3 milyon TL değerinde telefon dolandırıcılığı yapan iki şüpheli, Çifteler ilçesinde gerçekleştirilen ortak bir operasyonla yakalandı.