İzmir'ede sıcaklıklar gündüz 28°C ile 30°C arasında seyrederken, gece saatlerinde 19°C civarında olacak. İşte İzmir için detaylı 5 günlük hava durumu:

Bugün (24 Eylül 2024) – Az Bulutlu
İzmir’de bugün az bulutlu bir hava bekleniyor. Gündüz sıcaklık 28°C’ye ulaşırken, gece sıcaklık 19°C olacak. Ilık bir hava etkisini sürdürüyor.

Yarın (25 Eylül 2024) – Az Bulutlu
Yarın da İzmir’de az bulutlu bir hava hakim olacak. Gündüz sıcaklık 29°C, gece ise 19°C seviyesinde olacak. Sıcaklıklar hafif yükselmeye devam ediyor.

Perşembe (26 Eylül 2024) – Az Bulutlu
Perşembe günü İzmir’de hava yine az bulutlu olacak. Gündüz sıcaklık 30°C’ye kadar çıkacak, gece ise 19°C olacak. Sıcaklık, yaz havasını hissettirmeye devam ediyor.

Cuma (27 Eylül 2024) – Açık ve Güneşli
Cuma günü İzmir’de güneşli ve açık bir hava bekleniyor. Gündüz sıcaklık 30°C’ye ulaşırken, gece sıcaklık 19°C’de kalacak. Güneşli bir gün, deniz keyfi yapmak isteyenler için ideal bir hava sunacak.

İzmir Karabağlar'da kadının sesi daha çok duyulacak İzmir Karabağlar'da kadının sesi daha çok duyulacak

Cumartesi (28 Eylül 2024) – Açık ve Güneşli
Cumartesi günü de İzmir’de hava açık ve güneşli olacak. Sıcaklık gündüz 30°C’ye çıkacak, gece ise 20°C’ye kadar inecek. Hafta sonu boyunca sıcak ve güneşli hava devam edecek.

İzmir’de hafta boyunca sıcaklıklar yaz aylarını aratmayacak. Günler güneşli ve sıcak, geceler ise ılık geçecek. Hafta sonuna kadar şehirde güneşin tadını çıkarmak mümkün olacak.

Kaynak: Haber Merkezi