Show TV'nin sevilen dizisi Siyah Kalp'te Sevilay karakterini canlandıran ve başrol olmasa da başrol kadar gündem olan genç ve güzel oyuncu Leyla Tanlar, dizinin son bölümü ile sosyal medyayı salladı. Show TV'de Perşembe günleri yayınlanan dizinin 2. bölümünde giydiği elbise ile dizinin hayranları ve sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. Dizide giydiği yeşil uzun elbise ile arz-ı endam genç oyuncu güzelliği ile kullanıcılar tarafından Külkedisi masalının baş kahramanı Sindirella'ya benzetildi. Kullanıcılar yüzlerce kez Siyah Kalp dizisinin Sevilay'ı Leyla Tanlar'ın yeşil abiye elbisesi ile koştuğu sahneyi paylaştı.

Melek Mosso’dan Kütahya’da 30 Ağustos konseri Melek Mosso’dan Kütahya’da 30 Ağustos konseri

Leyla Tanlar'ın Hayatı ve Biyografisi

Model ve oyuncu olan Leyla Tanlar, 13 Aralık 1997'de İstanbul'da doğmuşdu. İtalyan Lisesi'nden mezun olan oyuncu, lisans eğitimini Koç Üniversitesi Medya ve Görsel Sanatlar bölümünde tamamlamıştır. İlk olarak 2014 yılında televizyon dizisi Paramparça'da Cansu karakterini oynayan oyuncu dizideki performansı ile dikkat çekti. 

Leyla Tanlar, Paramparça dizisinin ardından rol aldığı diğer projelerle de dikkat çekmiştir. Oyunculuğunun yanı sıra modellik de yapan oyuncu Paramparça dizisinin haricinde Mehmed: Bir Cihan Fatihi, Şahin Tepesi, Ferhat ile Şirin, Kaçış ve Güzel Günler yapımlarında oynamıştır. Hem yeteneği hem de güzelliğiyle Türkiye'nin genç ve başarılı oyuncularından biri olarak öne çıkmaktadır.

Muhabir: Ali Çalık