BAL 6. Grup’ta namağlup lider olan Eskişehirspor, ligin en zorlu deplasmanlarından bir tanesine çıkacak. Es Es bugün 14.00’te evinde 4’te 4 yapmış olan Polatlı’nın konuğu olacak. Şimşekler, akıllı bir oyunla Polatlı’dan mutlu dönmek istiyor.

Kazanamıyorsan kaybetme

Lider Eskişehirspor en kritik deplasmanlardan birine çıkıyor. Polatlı’nın konuğu olacak olan Es Es, zorlu maça puan parolasıyla çıkacak. Şüphesiz bu maç ‘Kazanamıyorsan kaybetme’ maçlarından bir tanesi. Rakip ile aradaki farkı korumanın da bir hayli öneme sahip olduğu maç. Eskişehirspor akıllı bir oyun formatıyla Polatlı’dan istediğini almak istiyor.

Onlar risk alacak

Ev sahibi ekip Polatlı, lider Eskişehirspor’un 5 puan gerisinde yer alıyor. Şampiyonluk parolasıyla sezona başlayan Başkent ekibi lige iyi bir giriş yapmıştı. Tek yenilgisini Gölbaşı’na karşı alan Polatlı, Es Es’i mağlup edip aradaki puan farkını 2’ye indirmek istiyor. Ev sahibi ekip galibiyet için oyun içinde riskler alacak.

Takım Haymana’da kaldı

Polatlı Belediyespor ile karşılaşacak olan Eskişehirspor, zorlu maç için dün yola çıktı. Ankara Haymana’da konaklayan takım, bugün Polatlı’ya geçti. Haymana-Polatlı arası 51 kilometre.

Kritik maç ESTV ekranlarında olacak

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. Grup’ta bugün 14.00’te oynanacak Polatlı Belediyespor-Eskişehirspor maçı ESTV’den canlı yayınlanacak. Esgroup spor servisinden Ahmet Deniz Canoruç, Polatlı yönetimi ile yaptığı görüşmeler sonrası yayın izni almıştı. Polatlı İlçe Stadı’nda oynanacak Polatlı Belediyespor-Eskişehirspor maçı Seyitgazi Belediye Başkanı Uğur Tepe’nin katkılarıyla ESTV'den canlı yayınlanacak.

Kaynak: Aytaç Ersoy