9 Ekim 2024 tarihinde Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde, Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ tarafından yapılacak şebeke tesis ve bakım onarım çalışmaları nedeniyle çeşitli bölgelerde elektrik kesintisi yaşanacaktır. Planlanan kesintiler aşağıdaki saatler ve bölgelerde gerçekleşecektir:

Eskişehir'deki dev spor kompleksinde kayıtlar başladı Eskişehir'deki dev spor kompleksinde kayıtlar başladı

Bahçelievler Mahallesi Kesintileri

Sabah saat 10:00 ile 12:00 arasında Tepebaşı’nın Bahçelievler Mahallesi’nde, Barışhan Sokak, Billur Sokak, Çağla Sokak, Gökben Sokak, Kumluk Sokak, Medeniyet Sokak, Şimşek Sokak, Şimşeker Sokak, Talat Paşaoğlu Sokak ve Toros Sokak’ta elektrik kesintisi olacaktır.

Yenibağlar ve Eskibağlar Mahalleleri Kesintileri

Aynı saat diliminde Eskibağlar Mahallesi’nde Kumlubel Sokak ve Yenibağlar Mahallesi’nde Akar Sokak, Balkan Caddesi, Beraber Sokak, Beraberlik Sokak, Gerçek Sokak, Tutan Sokak ve Tutanlı Sokak’ta da kesintiler yaşanacaktır.

Muttalip Emirler, Koyunlar ve Orta Mahalleler Kesintileri

Tepebaşı’ndaki bir diğer kesinti ise saat 11:00 ile 18:00 arasında Muttalip Emirler, Koyunlar ve Orta Mahalleler’de gerçekleşecektir. Bu bölgelerde çeşitli sokaklarda bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi olacaktır. Kesinti kapsamındaki sokaklar arasında Emirler’de 10. Sokak, 11. Sokak, 12. Sokak ve birçok diğer sokak bulunmaktadır. Koyunlar ve Orta Mahalleler’de de benzer şekilde çeşitli sokaklarda elektrik kesintileri meydana gelecektir.

Kesintilerin Süresi ve Bilgilendirme

Elektrik kesintileri belirlenen saatlerde yapılacak olup, çalışmaların erken bitmesi durumunda ilan edilen saatler beklenmeksizin elektrik tekrar verilecektir.

Kaynak: Haber Merkezi