Türkiye'nin ve Avrupa'nın lider silah üreticilerinden Sarsılmaz, savunma sanayi sektörünün önde gelen etkinliklerinden Azerbaycan Uluslararası Savunma Fuarı (ADEX) ve Asya Savunma, Güvenlik ve Kriz Yönetimi Fuarı (ADAS) 2024’e katılarak, yerli ve milli teknoloji ile ürettiği silahları sergileyecek.

ADEX ve ADAS Fuarlarında Yerli Silahlar Sahne Alıyor

Sarsılmaz, ADEX 2024’ün hemen ardından, Filipinler’in başkenti Manila’da düzenlenecek olan ADAS 2024 Fuarında da yerini alacak. Bu fuar, 25-27 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek ve 63 ülkeden 10 bini aşkın profesyoneli ağırlayacak.

Fuar kapsamında, SAR 127 MT (12.7x99 mm), SAR 762 MT (7.62x51 mm), SAR 56 ULMG (5.56x45 mm) ve SAR 556 (5.56x45 mm) gibi ileri teknoloji silahlar tanıtılacak. Ayrıca, piyade tüfekleri, çelik tabancalar, revolverler ve SAR9 Gen3 ailesi de dört farklı boyutuyla katılımcıların beğenisine sunulacak.

Kredi notunu artıran tek ülke Türkiye! Kredi notunu artıran tek ülke Türkiye!

Türkiye'nin Makineli Tüfek İhtiyacını Karşılayan Modeller

Fuarların öne çıkan ürünleri arasında, Türkiye’nin makineli tüfek ihtiyacını yerli teknolojiyle karşılayan SAR 762 MT ve SAR 127 MT modelleri yer alacak. Bu modeller, askeri araçlara entegre edilebilme özelliği ve tüm teknik veri paketiyle profesyonellerin ilgisini çekecek. Ayrıca, Uzaktan Komutalı Silah Sistemleri (UKSS) ile ilgili detaylı bilgiler de Sarsılmaz’ın uzman ekibi tarafından ziyaretçilere sunulacak.

Sarsılmaz'dan Yenilikçi Çözümler

Sarsılmaz Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu, fuarla ilgili düşüncelerini şu sözlerle paylaştı:
“Sarsılmaz, ADEX 2024 ve ADAS 2024 fuarlarında, sadece geniş üretim deneyimini değil, aynı zamanda yenilikçi teknolojilerini de sergileyecek. En dikkat çekici stantlardan birine sahip olacağız ve savunma sanayi alanındaki inovatif çözümlerimizi katılımcılarla paylaşma fırsatı bulacağız.”

Savunma Sanayiinde Sarsılmaz’ın Yeri

Sarsılmaz, her iki fuarda da hem yerli hem de uluslararası pazarda savunma sanayine sunduğu yenilikçi ve güçlü çözümleri sergileyerek, profesyonellerle buluşacak. 150 yıla yaklaşan deneyimiyle, savunma sanayiinde yerli üretimin gücünü dünyaya göstermeye devam edecek.

Kaynak: Haber Merkezi