Deneyimli teknik adam, “Futbolcularımızın yorgun olduğunu biliyorum ama sonuç olarak performansımız iyiydi. Şu an %40 performanstayız” dedi.

Eskişehirspor perşembe Afyon'a gidecek Eskişehirspor perşembe Afyon'a gidecek

Yorucu iki idman yaptık

ESTV’ye değerlendirmelerde bulunan Ortakcı, takımdan memnun olduğunu söyledi. Ortakcı, “Bizden üst ligde oynayan bir takımla hazırlık maçı oynadık. Bizim amacımız bir seviyeye gelmek. İstediğimiz seviyeye geldiğimizde her takımla oynarız. Salı günü yorucu iki idman yaptık ve bir gün sonra bu maçı oynadık” diye konuştu.

Hepsinden memnunum

Deneyimli teknik adam Ortakcı,”Futbolcularımızın yorgun olduğunu biliyorum ama sonuç olarak performansımız iyiydi. Şu an %40 performanstayız. Hücumda çok top kapacağız ve gole gideceğiz. Futbolcularımın hepsinden memnunum. Eskişehir’i layık olduğu yere getirecekler” ifadelerini kullandı.

Saçma goller yiyoruz

Defansa değinen Ortakcı, “Oyun sistemiz ileride topu kapıp sonuca gitmek. Maçın sonlarına doğru top kayıplarımız oldu. Bireysel olarak hatalar yaptık. Ben geride çok top tutulmasına sıcak bakmıyorum. O eksiklerimizi gördüm ve bunun üzerinde çalışacağız. Son 3 maçta saçma goller yiyoruz. Bu takım böyle gol yemeyecek. Çünkü lig çok kısa, kaybettiğin puan veya puanlar büyük bir ceza olarak karşımıza çıkıyor. Bu eksikleri gidereceğiz” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi