Ankara’da feci kaza: 4 ölü, 1 yaralı Ankara’da feci kaza: 4 ölü, 1 yaralı

THK Kayyum Heyeti Başkanı Vali Kemal Yurtnaç, bu anlamlı etkinliğin görüntülerini kurumun sosyal medya hesabında paylaştı.

Vali Yurtnaç’tan Açıklama

Vali Yurtnaç, destek uçuşuyla ilgili yaptığı açıklamada, hain terör saldırısını kınayarak TUSAŞ'ın her zaman yanında olduklarını ifade etti. Yurtnaç, "TUSAŞ ile birlikte havacılık sanayisinde yer alan tüm kurumlara destek sağlamak bizim öncelikli görevimizdir," dedi.

Türkiye’nin Havacılık Gücü

Vali Yurtnaç, Türkiye'nin havacılık sektörüne verdikleri desteği vurgulayarak, "İnanıyorum ki önümüzdeki yıllar içerisinde çok daha ileri gidecek ülkeler, bugün Türkiye'nin dünya çapında rekabet edebilen gücünü gördüler," şeklinde konuştu. Ayrıca, gelecekte benzer terör saldırılarının olmaması dileğinde bulundu.

Güvenlik Tedbirleri

Vali Yurtnaç, "Kıskanılan bir Türkiye geliyor ve bu Türkiye'nin ayak sesleridir. Ama bir daha böyle bedeller ödemek istemiyoruz. Gerekli tedbirleri de ilgili birimlerimiz alacaktır," ifadelerini kullanarak güvenlik önlemlerinin artırılacağına dair mesaj verdi.

Bu etkinlik, THK'nın Türkiye'nin havacılık sektörüne ve milli savunma alanına olan katkısını bir kez daha gözler önüne serdi.

Kaynak: Haber Merkezi