Ölü bulunmuştu, son yolculuğuna uğurlandı Ölü bulunmuştu, son yolculuğuna uğurlandı

Olay, S.A. (42) tarafından kullanılan 34 EBC 128 plakalı tanker ile Kara'nın kullandığı 80 ALL 694 plakalı motosikletin çarpışmasıyla gerçekleşti. Kaza, Manisa-Menemen yolunda meydana geldi ve çarpmanın şiddetiyle Mahmut Kara, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kaza sonrası jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Mahmut Kara'nın cenazesi, olay yerindeki incelemelerin ardından Manisa Merkezefendi Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Tanker sürücüsü S.A., jandarma tarafından gözaltına alındı. Kara'nın, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Rekreasyon Bölümü'nde ikinci sınıf öğrencisi olduğu ve boş zamanlarında Muradiye'deki bir dönercide kurye olarak çalıştığı öğrenildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi, öğrencisi Mahmut Kara'nın vefatı üzerine bir taziye mesajı yayınladı. Mesajda, “Mahmut Kara’yı elim bir trafik kazasında kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Değerli öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabır diliyoruz” ifadeleri yer aldı. Kara’nın ani ölümü, çevresinde derin bir üzüntü yarattı.

Kaynak: HABER MERKEZİ