İzmir'de bayat ekmekler lezzete dönüştü İzmir'de bayat ekmekler lezzete dönüştü

Kaza, Aksaray-Ankara karayolunun 40. kilometresinde sabah saatlerinde meydana geldi. Balıkesir Bandırma’dan hareket eden gezi otobüsü, bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak yoldan savruldu ve şarampole devrildi. Bölgeye kısa sürede çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi sevk edildi.

İlk Belirlemelere Göre 6 Ölü

Yetkililer, kazada 6 kişinin hayatını kaybettiğini, çok sayıda kişinin de yaralandığını açıkladı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk edildi. Yaralılardan bazılarının durumunun ağır olduğu ve tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

Olay Yerinde Geniş Güvenlik Önlemleri Alındı

Kaza sonrası olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Trafik akışı kontrollü bir şekilde sağlanırken, kazanın nedenine ilişkin soruşturma başlatıldı. Yol kenarına devrilen otobüs, çekici yardımıyla kaldırılırken, kazanın nasıl meydana geldiği ile ilgili detaylar araştırılıyor.

Soruşturma Devam Ediyor

Yetkililer, kazanın sebebini araştırmak için incelemelerin devam ettiğini belirtti. Şoförün olası hatası, yol koşulları ve araç teknik durumu gibi faktörler mercek altına alındı.

Kaynak: Haber Merkezi