Lüküs Hayat” 10 yıl sonra yeniden izleyiciyle buluşacak Lüküs Hayat” 10 yıl sonra yeniden izleyiciyle buluşacak

Bir neslin yeniden bu deneyimi yaşamak için beklediği tarih geldi. 2008 yılının fenomen filmi ‘’ Alacakaranlık’’ 13 Eylül itibariyle dev ekranlarda sinemaseverlerle kavuştu. Özellikle Z kuşağının ilgisini çeken ve dönemin kült filmi haline gelen Alacakaranlık serisi izleyicilerle buluşuyor.

Başrollerini Kristen Stewart ve Robert Pattinson’ın paylaştığı Alacakaranlık serisi, tutkulu hayranları ve meraklı yeni izleyicileriyle buluşmak üzere sinema salonlarına geri dönüyor. Stephenie Meyer'ın etkileyici vampir romantizmi temalı serisi, bu eylül ayında unutulmaz beş yapımıyla yeniden sinema salonlarında olacak.
Eskişehir'deki üniversite öğrencileri de bu yeniden gösterim hakkında oldukça heyecanlı. 

Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesinde okuduğunu ve sinema filmlerine olan ilgisini belirten Şevval A.’’ Alacakaranlık, benim tüm ergenliğim ve çocukluğumda defalarca kez izlediğim ve hala vizyona girmesinden heyecan duyduğum bir başyapıt" dedi. Öğrenciler, Alacakaranlık’ın yeniden gösterime girmesini, geçmişe dönüp çocukluk ve gençlik dönemlerini hatırlatan bir zaman yolculuğu olarak tanımlıyorlar. Ece K., "Ortaokuldayken ilk izlediğimde büyülenmiştim. Edward ve Bella'nın aşkı o dönemde herkesi etkiledi. Şimdi sinemada tekrar izlemek büyük bir nostalji olacak," diye konuştu. Özellikle serinin etkileyici müzikleri ve efsanevi sahneleri, bu nostaljik deneyimiyle yeniden canlandırılacağı düşünülüyor.
 

Muhabir: Eray Çankaya