Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, 20 Ekim 2024 Pazar günü Ankara’da hava durumu az bulutlu ve serin olacak. Gündüz saatlerinde sıcaklık 15°C seviyelerinde, gece saatlerinde ise sıcaklık 2°C'ye kadar düşecek. Gün içinde yağış beklenmezken, sonbaharın serin yüzü kendini hissettirecek.

Bakan Tekin Ahlat kampını tamamladı Bakan Tekin Ahlat kampını tamamladı

Ankara halkı, sabah saatlerinde hafif bir serinlikle güne başlarken, öğle saatlerinde güneşli ve az bulutlu bir hava ile karşılaşacak. Ancak akşam saatlerinde sıcaklık hızla düşeceği için, dışarıda zaman geçireceklerin özellikle geceye kalacaksa daha kalın giysiler tercih etmeleri faydalı olacak.

Hafta İçinde Hava Durumu Nasıl?

Ankara'da yarın ve hafta boyunca sisli bir hava hakim olacak. Yarın sabah saatlerinde özellikle düşük sıcaklıklarla birlikte sis bekleniyor. Gün içindeki sıcaklık 17°C, gece ise 3°C civarında olacak. Salı ve Çarşamba günleri de sisli bir hava etkisini sürdürecek. Hafta boyunca hava serin geçecek, ancak yağış beklenmiyor.

Ankaralılar, bu hafta sisli ve serin havaya karşı dikkatli olmalı ve özellikle sabah saatlerinde oluşabilecek görüş mesafesi düşüklüğüne karşı tedbirli davranmalı.

Kaynak: Haber Merkezi