DİSK Emekli-Sen Eskişehir Şubesi Başkanlar Kurulu Toplantısında DİSK Emekli-Sen Eskişehir Şubesi Başkanlar Kurulu Toplantısında

Başkan Ataç, sürdürülebilir ulaşımı teşvik eden çalışanlarını tebrik etti. Avrupa Hareketlilik Haftası’nın “Paylaşımlı Kamusal Alanlar” teması çerçevesinde, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, bisiklet ve scooter ile iş yerine ulaşım sağlayan personeli kutladı. Bu kapsamda düzenlenen törende, Başkan Ataç belediye çalışanlarına teşekkür belgelerini sundu.

“Bisiklet En Sağlıklı Ulaşım Aracı”

Başkan Ataç, törende yaptığı konuşmada, bisikletin dünyadaki en sağlıklı ulaşım aracı olduğunu vurguladı ve şöyle konuştu: “Geçtiğimiz yıllarda da düzenlediğimiz bu etkinlikle personelimizi sürdürülebilir ulaşımı desteklemeye davet ediyoruz. Trafiğin az olduğu ülkelerde, insanlar soğuk havalarda bile bisiklet kullanıyor. Bisiklet kullanımı trafiği azaltmanın yanı sıra sağlık, ekonomi ve sosyalleşme gibi birçok alanda fayda sağlıyor.”

Personellere Teşekkür Belgeleri Verildi

Avrupa Hareketlilik Haftası boyunca işe bisiklet ya da scooter ile gelen 16 belediye çalışanına teşekkür belgeleri ve ödüllerini takdim eden Başkan Ataç, “Her fırsatta söylüyorum; 4 teker bedeninizi, 2 teker ruhunuzu taşır” diyerek bisiklet kullanımının önemine bir kez daha dikkat çekti. Başkan Ataç, tüm personeli bu etkinlikle sürdürülebilir ulaşımı destekledikleri için gönülden tebrik etti.

Kaynak: Haber Merkezi