Yarış, denizde büyük bir mücadeleye sahne oldu ve yelkenciler beş gün boyunca kıyasıya bir rekabet sergiledi. "Kazanmaya Yeken Aç" temasıyla gerçekleştirilen etkinlik, katılımcılara hem yarış hem de eğlence dolu anlar sundu.

Birey Koleji ilk sınavını verecek Birey Koleji ilk sınavını verecek

Ödül Töreni Halikarnassos’ta Gerçekleşti

Yarışların sona ermesinin ardından, emeklerin ödüllendirildiği törende Bodrum’un yeni mekanı Halikarnassos seçildi. Maximiles Black 36. The Bodrum Cup’ın şampiyonları arasında şu isimler öne çıktı:

  • Maximiles Black The Bodrum Cup – Gara Poşet
  • Maximiles Black The Bodrum Cup Challenge Kupası – Daima
  • Anadolu Sigorta The Bodrum Cup 36. Yıl Özel Kupası – Sallyna
  • Opet Cruiser Kupası – Anadolu Hayat Emeklilik Pupa
  • Maximiles Black The Bodrum Cup Bodrum’un En Hızlısı (12 mil) – Sallyna

Dünya Çapında Tanıtım Planları

Maximiles Black The Bodrum Cup, 36. yılını başarıyla tamamladı ve dünya çapında yapılacak tanıtımlarla yurt dışı pazarına daha fazla açılmayı hedefliyor. Bodrum’un en güzel dönemlerinden biri olan Ekim’de, sezonun devam etmesine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Deniz Festivali Atmosferi

Her yıl ekim ayının üçüncü haftasında deniz festivali havasına bürünen Maximiles Black 36. The Bodrum Cup, 21-26 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirildi. Yaklaşık 100 yelkenlinin katıldığı etkinlikte, organizasyon ekipleri ile birlikte her gün yaklaşık 200 teknede 15 bin kişi denize açıldı. Bu bir hafta boyunca katılımcılara heyecan dolu anlar yaşatıldı.

Çeşitli Etkinliklerle Renkli Bir Program

Yarışların yanı sıra eğlence, ekonomi, eğitim, sağlık, çevre koruma ve sosyal sorumluluk konularında yapılan etkinlikler de büyük ilgi gördü. Bu yıl ilk kez gerçekleştirilen ve yelken dünyasının tanınan isimlerinden Edhem Dirvana'nın yönettiği canlı yayınlarla yarış heyecanı tüm dünyaya ulaştı.

Şişecam’ın Özel Kupaları ve Unutulmaz Bir Final

Şişecam tarafından özel olarak hazırlanan beş büyük kupa, katılımcılardan büyük beğeni topladı. Ödül töreninin finalinde sahneye çıkan Mert Demir, tüm katılımcılara unutulmaz bir gece yaşatarak etkinliğe damgasını vurdu.

Kaynak: Haber Merkezi