Eskişehir’in Tepebaşı ve Günyüzü ilçelerinde şebeke hattında ve elektrik kesintilerinden kaynaklı su kesintileri yaşanıyor. Yetkililer, arızaların giderilmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

Tepebaşı İlçesi Eskibağlar Mahallesi

Tepebaşı ilçesi Eskibağlar Mahallesi Talat Paşa Sokağı’nda meydana gelen şebeke hattı arızası nedeniyle, mahallenin bir kısmında 09 Eylül 2024 tarihinde saat 12:40 itibarıyla su kesintisi yaşanmaya başladı. Kesintinin, tamir çalışmalarının ardından giderileceği bildirildi.

Karaçoban Pınarı Mahallesi

 Tepebaşı ilçesine bağlı Karaçoban Pınarı Mahallesi’nde, OEDAŞ kaynaklı elektrik kesintisi nedeniyle su dağıtımında sorun yaşanıyor. Su kesintisi, 09 Eylül 2024 tarihinde saat 09:30’da başladı ve elektrik kesintisinin sona ermesiyle birlikte giderileceği ifade edildi.

Eskişehir'in merkezindeki sorun için acil çözüm bekleniyor! Eskişehir'in merkezindeki sorun için acil çözüm bekleniyor!

Günyüzü İlçesi Ayvalı Mahallesi

Günyüzü ilçesi Ayvalı Mahallesi’nde de OEDAŞ kaynaklı elektrik kesintisi, 09 Eylül 2024 tarihinde saat 09:00 itibarıyla su kesintisine neden oldu. Yetkililer, mahalledeki su tedarikinin elektrik kesintisinin sona ermesinin ardından normale döneceğini açıkladı.

ESKİ suların ne zaman geleceği ile ilgili kesin bir saat vermezken arızanın giderilip hanelere su verileceğini açıkladı.

Kaynak: Haber Merkezi