Atatürk Kültür Sanat ve Kongre Merkezi’nde ücretsiz olarak düzenlenen etkinlik, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
Çocuk Ritim Topluluğundan Etkileyici Performans
Gösteri, Tepebaşı Belediyesi Çocuk Ritim Topluluğunun sahne almasıyla başladı. Küçük yeteneklerin sergilediği ritim performansı izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.
Yöresel Renkler ve Kültürel Zenginlik Bir Arada
Ritim grubunun ardından sahneye çıkan Halk Dansları Topluluğu, Eskişehir, Roman, Artvin ve İzmir gibi farklı yörelerin danslarını başarıyla sahneye taşıdı. Gösteri, katılımcılara adeta kültürel bir şölen yaşattı.
Başkan Ataç: “Bugün Moral Günüdür”
Etkinliğin ardından izleyicilere hitap eden Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, 23 Nisan’ın önemine dikkat çekerek, “Bugün yüzlerimiz güldü, moral bulduk. Büyük Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bu bayram, eşsiz bir vizyonun ürünüdür. Çocuklarımızın ve içindeki çocuğu yaşatan büyüklerimizin bayramı kutlu olsun. Nilüfer Belediyesi ekibine de katılımları için teşekkür ediyorum,” dedi.
‘Parla’ Marşıyla Coşkulu Final
Gösterinin sonunda Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, çocuklar ve dans topluluğu sahneye çıkarak “Parla” isimli 100. Yıl Marşı eşliğinde Türk bayraklarıyla final yaptı. Tüm salonun ayakta eşlik ettiği marş, geceye damgasını vurdu.