Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün tahminlerine göre, Eskişehir'de bugün sıcaklıklarda değişiklik beklenmezken, kent merkezi ve bölge genelinde az bulutlu açık bir hava hakim olacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 29 derece olurken, en düşük sıcaklık ise 15 derece olması bekleniyor.

Eskişehir genelinde bugün hava durumu sakin geçecek. Meteoroloji verilerine göre, tüm ilçelerde açık ve az bulutlu bir hava bekleniyor. Hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik öngörülmezken, gün içerisinde en yüksek sıcaklık 36°C ile Sarıcakaya ilçesinde, en düşük sıcaklık ise 24°C ile Mihalıççık ilçesinde hissedilecek.

Rüzgar, Eskişehir ve çevresinde kuzey ve kuzeybatı yönlerden hafif, yer yer orta kuvvette esecek. Öğle saatlerinden sonra ise rüzgarın kısa süreli kuvvetlenebileceği tahmin ediliyor. Vatandaşların, özellikle öğle saatlerinde aniden etkisini artırabilecek rüzgâra karşı tedbirli olmaları öneriliyor.

Meteoroloji, bölge genelinde herhangi bir olumsuz hava koşulu uyarısı yapmazken, gün boyunca güneşin etkisini hissettireceği açık havanın tadını çıkarmak için ideal bir gün olacağını belirtti.

Bugünkü hava durumu (5 Eylül 2024 Perşembe):

En yüksek sıcaklık: 29°C
En düşük sıcaklık: 15°C
Nem: %75
Rüzgar: 18 km/saat, Kuzey

Eskişehir'in merkezindeki sorun için acil çözüm bekleniyor! Eskişehir'in merkezindeki sorun için acil çözüm bekleniyor!

Kaynak: Haber Merkezi