Kaza, Eskişehir - Ankara Karayolu Eskişehir Şehirlerarası Otobüs Terminali yol ayrımında saat 23.00 sıralarında gerçekleşti.

 

İki Araç Çarpıştı, Bir Araç Kontrolden Çıktı

Edinilen bilgilere göre, Halis K. (61) yönetimindeki 26 FH 228 plakalı otomobil, orta şeritten otobüs terminaline giriş yapmak isterken en sağ şeritte seyreden Asiye D. (31) idaresindeki 07 AGA 27 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Asiye D.’nin kullandığı araç kontrolden çıktı. Araç önce kaldırıma çıkarak ardından bir yön levhasına saplandı.

 

Araçlar Savruldu, TIR’a Çarpan Otomobil Park Halindeki Araca Çarptı

Kaza sırasında Halis K.’nin kullandığı otomobil, çarpışma sonrası otogar yönüne doğru savrularak park halindeki 03 SG 640 plakalı TIR’ın arka dorsesine çarptı ve yola savruldu. Kazanın ardından bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Sürücü Araçta Sıkıştı, Yaralılar Hastaneye Kaldırıldı

Kazada, 07 AGA 27 plakalı otomobilde sıkışan sürücü Asiye D., itfaiye ekiplerinin yoğun çabası sonucu araçtan çıkarıldı. Yaralı sürücü, 112 sağlık ekipleri tarafından Eskişehir Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Araçta yolcu olarak bulunan Yusuf Ş. ve Tuğçe Ç. ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne sevk edildi. Diğer aracın sürücüsü Halis K. ise Eskişehir Şehir Hastanesi’ne götürüldü.

 

ETO'dan dünya odaları ile ekonomi değerlendirmesi ETO'dan dünya odaları ile ekonomi değerlendirmesi

Bir Yaralının Durumu Ciddi

Kazada yaralananlardan Asiye D.'nin sağlık durumunun ciddi olduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: Haber Merkezi