Bayiler büyük çekiliş öncesi birbirinden farklı hazırlıklar yaptı. Bayiler rengârenk süslendi. Bilet tamburları yılbaşı biletleriyle donatıldı. Çekilişe sayılı günler kala, bilet satışlarında geçen yıllara oranla artışın yaşandığı kaydedildi.

Yılbaşı geleneği haline gelen Milli Piyango özel çekiliş biletlerinin satışa çıkmasıyla birlikte zengin olmanın hayalide başladı.400 milyon TL’lik büyük ikramiyenin tamamının dağıtım garantili olduğu için çeyrek bilet 100 TL, yarım 200.tam bilet 400 liradan satışa sunuldu. Toplamda 2 milyar 355 milyon 655 bin liranın dağıtılacağı yılbaşı özel çekiliş biletlerine vatandaşın şimdiden yoğun ilgi gösterdiği belirtildi. Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de belirlenen kural ile bilet miktarına bakılmaksızın büyük ikramiye, isabet ettiği satılan bilet ya da biletler arasında eşit olarak pay edilecek. Ayrıca bu yılda Milli Piyango çekilişinin, büyük ikramiye çıkıncaya kadar devam edeceği ifade edildi. Birçok şehirde olduğu gibi daha öncede büyük ikramiyenin adresi olan bayii Birsen Bahçe’de 2 Eylül Caddesi tramvay durağı arkasında bulunan işletmesini rengârenk süsledi. Eskişehir’de daha önce şans oyunlarından çok sayıda kişinin yüzünü güldüren şanslı bayi girişine yılbaşı biletlerinin yer aldığı birde tambur yerleştirildi.

SON GÜNE BIRAKMAYIN

Yılbaşı özel çekiliş biletlerinin piyasaya sürülmesi ile birlikte satışlara ilginin beklenenin üzerinde olduğunu belirten işletmeci Birsen Bahçe, bilet alacakların son günü beklememeleri gerektiğini söyledi. Yılbaşı biletlerini iki hafta önce satışa çıkarttık. Bu yılki ikramiye oldukça büyük. Toplam 400 milyon lira. Ayrıca büyük ikramiyenin dağıtım garantili olması da bilet satışlarının artmasına neden oluyor.Bilet alacaklar son günü beklemesin” diye konuştu.

Eskişehir’de aranıyordu: Üzerinde zehirle yakalandı! Eskişehir’de aranıyordu: Üzerinde zehirle yakalandı!

Kaynak: Haber Merkezi