Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin yollardaki gece mesaisi 2024-2025 eğitim öğretim yılı öncesi 26 Ağustos’ta tamamlanacak. Başkan Ayşe Ünlüce, “Gece çalışmalarımızdan çok olumlu dönüşler aldık. Hemşehrilerimizin yaşamını her alanda kolaylaştıracak uygulamalara devam edeceğiz.” dedi.

 

  Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kent içi trafiğin aksamaması için “Şehir Uyurken Büyükşehir Mesaide” mottosuyla 2 Temmuz’da yollarda başlattığı gece mesaisi 26 Ağustos’ta tamamlanıyor.

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekiplerinin kentin ana arterlerinde gece yürüttüğü asfalt onarım ve yenileme çalışmalarında 22 bin ton asfalt serimi yapılarak yol yenileme ve yama çalışması gerçekleştirildi.

Gece mesaisi boyunca Ulusal Egemenlik Bulvarı Köprüsü, Çilem Caddesi Köprüsü, Baksan Sanayi Sitesi Köprüsü, Ertuğrul Gazi Caddesi, Eğitimciler Caddesi, Ulus Caddesi ve Cumhuriyet Bulvarında asfalt yenileme çalışmaları tamamlandı. Ayrıca Maide Bolel Caddesi, Sarper Caddesi, Hicri Sezen Caddesi, İsmet İnönü 2 Caddesi, Erzurum Kongresi Caddesi, Sivas Kongresi Caddesi, Hakimiyet Sokak, İstiklal Caddesi, Karsak Caddesi ve Çilem Caddesi ile Bahadır Caddesi Kavşağında asfalt yama çalışmaları gerçekleştirildi.

Eskişehir'de ilkokul öğrencileriyle yeşil ulaşım Eskişehir'de ilkokul öğrencileriyle yeşil ulaşım

Planlamaya göre, 26 Ağustos tarihine kadar Yaşar Kemal Bulvarı, Ali Fuat Güven Bulvarı

Kaynak: Bülten