Gençler Haberleri

Gençler haberleri ve güncel Gençler gelişmeleri, Gençler ile ilgili tüm video, Gençler fotoğrafları ve Gençler haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehirspor U19 Takımı, ligin üçüncü haftasında cumartesi günü Keçiörengücü’nü konuk etti. Şimşekler son dakika golüyle 1 puanı hanesine yazdırdı.

2024 YKS sınavında Eskişehir'i kazanan öğrenciler için daha zor bir süreç olan barınma süreci başlayacak.

Eskişehir'de gençler Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Teknoloji Diyeti Kampı ile teknolojiden uzak doğa ile baş başa bir deneyimi yaşıyor.

Asayiş

Eskişehir'de korktukları için polisin dur ihtarına uymayıp kaçan gençlere idari pazar cezası kesildi.

Spor

İnönü Belediyesi’nde düzenlenen futbol turnuvası ilçede birlik ve beraberliği daha da sağlıyor.

Spor

Süper Amatör Küme takımlarından Gençlergücü önümüzdeki sezon altyapısından yetiştirdiği genç futbolcularla ve 4-5 tecrübeli isimle ligde boy gösterecek.

Eskişehir

Eskişehir Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi son sınıf öğrencilerinin dört yıllık birikimlerini içeren bitirme projelerini sergiledikleri, geleneksel Mühendislik Fakültesi Proje Fuarı...

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi Gazetecilik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Haluk Birsen, ''Gençler sosyal mecralara kurban ediliyor'' dedi.

Ekonomi

Gençlerin merakla beklediği Genç Teknoloji Destek başvurularının başladığını Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak sosyal medya hesabından duyurdu.