Hatipoğlu Haberleri

Hatipoğlu haberleri ve güncel Hatipoğlu gelişmeleri, Hatipoğlu ile ilgili tüm video, Hatipoğlu fotoğrafları ve Hatipoğlu haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


AK Parti Eskişehir milletvekili Nebi Hatipoğlu'nun "Eskişehirspor'un kurtuluşu" planına CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan'dan yanıt geldi.

Eskişehir

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısı ile kahvaltı da basın çalışanları ile bir araya gelen Hatipoğlu'nun vaadine Eskişehir Gazeteciler Cemiyeti...

Eskişehir

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, katıldığı canlı yayında CHP'nin adayını karşılıklı tartışmaya davet etti.

Eskişehir

Gazeteci Fatih Altaylı, kendi YouTube kanalında yayınladığı ‘Fatih Altaylı yorumluyor’ programında AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Nebi...

Eskişehir

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olması beklenen Milletvekili Nebi Hatipoğlu, adeta malumun ilanı olacak bir paylaşımda bulundu.

CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan, CHP’yi terör örgütleri ve PKK yandaşları ile arasına mesafe koymamakla suçlayan Hatipoğlu’na sert çıktı.

AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ilan edilmesi beklenen Milletvekili Nebi Hatipoğlu, yerel seçim çalışmalarını sürdürüyor.

AK Parti Eskişehir Teşkilatı, MKYK Üyesi, milletvekilleri, il başkanı ve belediye başkan aday adaylarıyla bir araya gelerek seçim toplantısı gerçekleştirdi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, özel koruma sayısının artırıldığı ve fabrikasına polis koruması tahsis edildiğine ilişkin iddialara cevap verdi.

Demokrat Parti Eskişehir teşkilatının haftalık pazar toplantısında konuşan Hüseyin Özcan Hatipoğlu'na cevap vererek ''Ölüm yolunu yapamayan hükümettir'' dedi.

Siyaset

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Eskişehirspor Karadeniz Ereğli Belediyespor maçının deplasman masraflarını üstlendi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun genel seçim öncesi vaatleri arasında bulunan aşevlerinin ilki Cumartesi günü Odunpazarı bölgesinde açılıyor.

AK Parti’ye geçen Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun,“İYİ Parti’den ayrıldıktan sonra 500’ün üzerinde kişi de ayrıldı.

AK Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Büyük Birlikt Partisi (BBP) ve Millyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlıkların ziyaret etti.

AK Parti Milletvekili Nebi Hatipoğlu, mezun olduğu Adalet İlkokulu’nda düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Günü programına katıldı.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu’nun, Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü’yü ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi haftalık pazar toplantısında konuşan İl Başkanı Talat Yalaz, AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu'nu eleştirdi.

Siyaset

İYİ Parti’den istifa ederek AK Parti’ye katılan Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Meclis’te hakkındaki teşvik iddiaları ile ilgili konuştu.