Mağdur Haberleri

mağdur haberleri ve güncel mağdur gelişmeleri, mağdur ile ilgili tüm video, mağdur fotoğrafları ve mağdur haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehir Valiliği Eskişehirli vatandaşlarını sürücü belgelerini yenilemelerini ve ileride oluşacak yoğunluktan ötürü mağdur olmamaları konusunda uyardı.

Eskişehir’de yaşayan onlarca kişi, sosyal medya üzerinden konteyner satışı yapan bir şahıs tarafından dolandırıldığını iddia ederek yetkili yerlere başvuru yaptı.

Eskişehir

Eskişehir Tüketiciyi Bilgilendirme ve Bilinçlendirme Derneği Başkanı Sülahi Özalp Eskişehir'de düğün yapacaklara kritik uyarılarda bulundu.

Eskişehir

Eskişehir Anadolu Lisesi (EAL) öğrencileri, okul binaları depreme dayanıksız oluğu gerekçesiyle başka bir okulda eğitim görüyorlar.

Eskişehir

Türkiye genelinde birçok ilçede yaşanan ek ders mağduriyetinden Odunpazarı bölgesinde görev yapan öğretmenler de nasibini aldı.

Güncel

Atanamayan Uzmanlar Derneği (ATAUZDER) Eskişehir Şubesi Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Eda Keskin, birçok uzman çavuşun, tayin yönetmeliğindeki aksaklıklar, aile...

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer Eskişehir Mamuca Mahallesi'ndeki TOKİ mağdurlarını Meclis gündemine taşıdı.