Hasan Hüseyin Köksal AK Parti'den Odunpazarı Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı. Köksal AK Parti İl Binasında Aday Adaylığı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Eskişehir'de can kurtarırken can vermişti: Acılı aile adalet arıyor! Eskişehir'de can kurtarırken can vermişti: Acılı aile adalet arıyor!

"Bu şehrin her sokağında alın terimiz var. 20 yıldır girmediğimiz cadde ve sokak kalmadı. Emek verip alın teri döktüğümüz bu şehirde 10 yıldır kaybedenin Odunpazarı'nın olduğunu bilerek bu şehrin değişmesi gerektiğine inanan bir kardeşinizim. Şu ana kadar bilgimiz, birikimimiz, sivil toplum kuruluşlarında yaptığımız iyi çalışmaları bu şehrin her köşesine yansıtacak bir kardeşiniz olarak karşınızdayım. Bu şehrin bütün sorunları 10 yıldır konuşuluyor. Ancak kimse çözümden bahsetmiyor. Bizler 10 yıldır sahada güçlü bir teşkilat çalışması yapıyoruz. Yaklaşık 20 bin hane ile içli dışlı çalışma yapıyoruz. Birçok sivil toplum kuruluşlarındaki arkadaşlarımızın dertleriyle dertlenerek girip çıkmadığımız ev yok. Yaklaşık 2 aydır tam söz verdiğimiz 25 bin Odunpazarlı hemşerimizle ayaklarına kadar giderek görüşme yaptık, dertlerini birebir dinledim. Buradan çıkan sonuç şu: Eskişehir Odunpazarı kabuğuna sığmıyor, değişime hazır.”

Kaynak: Şener Çetin