Türkiye'den dünyaya açılan ilk gayrimenkul franchising firması Redstone Creative Gayrimenkul, dünya çapında 150 ofisi, Türkiye genelindeki 82 ofisiyle gayrimenkul alanında vatandaşlara güvenli alışveriş imkanları sunuyor.

Eskişehir'in en eski uluslararası kurumsal şirketi Redstone Creative Gayrimenkul'un Broker Owner'ı Yasin Kunduracı, " Çok gurur yaşıyorum. 10 yıl önce tek başıma çıktığım bu yolda şimdi koskocaman bir aileyle beraber  Eskişehir'e hak ettiği hizmeti vermenin mutluluğunu yaşıyorum.  Aslına bakarsanız gayrimenkul sektöründe değildim. Fakat  o zamanlar uluslararası kurumsal bir gayrimenkul firması yoktu. Eskişehir'in böyle bir profesyonel desteğe ihtiyacı olduğunu da hissetmiştim. O şekilde çıktığımız bu yolda bugün 10. yılını kutluyoruz. En çok hissettiğimiz  duygu ise gurur. Redstone profesyonel, açık, güvenilir bir hizmet vadediyor" dedi.

10. yıl dönümlerini kutlayan gayrimenkul şirketi Kıdemli Gayrimenkul Danışmanı Esen Güler, burada olmaktan dolayı her zaman gurur duydum diyerek şunları söyledi: "10. yılımızı  kutluyoruz. Harika bir gün. Herkese gayrimenkul danışmanı olmayı tavsiye ediyorum. Redstone'da kendimi buldum" ifadelerini kullandı.

"Çaycı Hüseyin" Alpaslan Özmol'dan Eskişehir ziyareti "Çaycı Hüseyin" Alpaslan Özmol'dan Eskişehir ziyareti

Eskişehir'in tanınmış ve tecrübeli Ticari Gayrimenkul Danışmanı Baturay Turhan ise "Çok mutluyum ve gururluyum. Bu 10 yılın 7 yılında bulundum. Resmen beraber büyüdük hem Creative Gayrimenkul hem ben. Daha nice onuncu yıllarımıza olsun. Herkes gayrimenkul danışmanlığı mesleğini mutlaka denemeli, bunun için de adres belli Redstone Creative Gayrimenkul!" dedi.

Kaynak: Anadolu