Dünyanın en güvenilir şehirleri sıralamasında Eskişehir’de zaman zaman yerini alıyor. Eğitim düzeyi, asayiş olaylarının organize edilmesi gibi pek çok etken Eskişehir’i bu sıralamaya sokan maddeler arasında yer alıyor. Eskişehirli vatandaşlar da şehrimizi güvenli bulduğunu ifade ederek, birçok şehre göre daha emniyetli bir yaşam sürdüklerini dile getirdi. İşte o cevaplar…

ASAYİŞ VAKASI AZ

ATANER KARAKOÇ: Eskişehir bence güvenilir bir şehir çünkü çok fazla asayiş vakası görmüyorum. Gece saatlerinde bile vatandaşlar rahatlıkla vakit geçirebiliyor. Daha güvenli bir şehir olmaz.

Screenshot 24-2

İLERİDE NE OLUR? BİLEMİYORUM

OKTAY AYKUT: Eskişehir güvenilir bir şehir ama ileride ne olur bilemiyorum. Ülkemize gelen mülteciler nedeniyle ülkede bir güvenilirlik sorunu oluştu. Ama Eskişehir diğer şehirlere oranla yine de daha güvenilir.

Screenshot 25-4

Eskişehir'in merkezindeki sorun için acil çözüm bekleniyor! Eskişehir'in merkezindeki sorun için acil çözüm bekleniyor!

KENDİ HALKIMIZ GÜVENİLİR

AHMET PAMUKOĞLU: Eskişehir her açıdan güvenilir bir şehir ama yabancı uyruklu vatandaşlar bu güven ortamını bozuyor. Eskişehir’in kendi halkı güvenilirdir, sorun yaşamazsınız.

Screenshot 26-3

MODERN VE KÜLTÜRLÜ BİR ŞEHİR

UMMUHAN GÜVEN: Eskişehirli bir kadın olarak bu şehri güvenilir buluyorum. Modern ve kültürlü bir şehir olmasından dolayı insanlar rahatlıkla gezip dolaşabiliyor. Kendi kızım gece saat 1’e kadar Kanlıkavak Parkı’nda vakit geçirebiliyor.

Screenshot 27-5

Muhabir: Ali Çalık