Eskişehirspor’da Ulaş Entok başkanlığındaki yönetim bu akşam 19.30’da Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde bir araya geldi. Birinci gündem maddesi teknik direktördü. Yönetim ayrıca görev dağılımını da gerçekleştirdi.

İki karar alındı

2 Haziran’da göreve gelen yönetimin 10 gündür gündeminde ilk olarak teknik direktör yer alıyor. Bu konuda en doğru kararı vermek isteyen yöneticiler, belirleyecekleri teknik adam ile sezon sonuna kadar çalışmak istiyor. Teknik direktör gündem maddesiyle bu akşam 19.30’da tesislerde bir araya gelen yönetim toplantı yaptı. Toplantıda adaylar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Bayramdan sonraya kalabilir

Yönetimin listesinde Sertaç Gezer, Hakan Şapçı, Erdal İşkar, Ergün Ortakçı ve Ercan Kul gibi isimler bulunuyor. Teknik direktör konusunda net bir karar alınmadı. Bayramdan sonraya kalma ihtimalinin de olduğu öğrenildi. Ayrıca sosyal medyada kulübün resmi hesapları tarafından engelli olan kullanıcıların engelleri kaldırıldı. Toplantı saat 22.10 itibariyle devam ediyor.

Eskişehir'deki okullarda sanat ve spor etkinlikleri yetersiz kalıyor Eskişehir'deki okullarda sanat ve spor etkinlikleri yetersiz kalıyor

2024/2025 Sezonu Eskişehirspor Yönetim Krulu Görev Dağılımı:

Whatsapp Image 2024 06 11 At 22.19.43

Muhabir: AYTAÇ ERSOY