Vali Haberleri

vali haberleri ve güncel vali gelişmeleri, vali ile ilgili tüm video, vali fotoğrafları ve vali haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Eskişehir

Eskişehir Gastronomi Yiyecek İçecek İşletmeleri ve Tedarikçiler Derneği (ESGASTRODER), Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Eskişehir

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş başkanlığında yapılan İl Afet Risk Azaltma Planı toplantısına katılım gösterdi.

Eskişehir

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Dünya Mimarlık Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak mimarlığın dünya ve insanlık için taşıdığı önemi vurguladı.

Kütahya

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) 2024-2025 Akademik Yılı, Vali Musa Işın’ın katılımıyla gerçekleştirilen törenle başladı.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Türkiye Hentbol Erkekler Süper Ligi'nin 5. hafta maçında Mihalıççık Belediyespor maçını tribünden izledi.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, her ay düzenlediği 'Vatandaşla Buluşma Halk Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Eskişehir'e bir dizi ziyaret gerçekleştiren Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. Haluk Görgün, Vali Aksoy'u makamında ziyaret etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’u makamında ziyaret etti.

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Somali'de görev sırasında kalp krizi geçirerek şehit olan uzman çavuş Seydi Ünlü'nün ailesini ziyaret etti.

Eskişehir

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy Gürlife Hastanesine ziyarette bulundu.

Eskişehir

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Eskişehir

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, geçtiğimiz günlerde uyuşturucu operasyonunda yaralanan polis memuruna hastanede ziyarette bulundu.

Eskişehir

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy 15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleşen hain darbe girişiminin 8’inci yıl dönümünde konuştu.

Eskişehir

Eskişehir valisi Hüseyin Aksoy, 53. Sağlık Bakanı olarak atanan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nu makamında ziyaret etti.