Yeni dönem Haberleri

yeni dönem haberleri ve güncel yeni dönem gelişmeleri, yeni dönem ile ilgili tüm video, yeni dönem fotoğrafları ve yeni dönem haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Gündem

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, teknoloji alanında kritik yetkinliklere sahip uzmanların ve yenilikçi girişimlerin ülkeye çekilmesini amaçlayan Türkiye Tech Visa Programı'nı...

Kütahya

Gayrimenkul Uzmanı Kenan Uzman, 15 Eylül'de yürürlüğe girecek yeni düzenlemesinin detaylarını ve vatandaşların dikkat etmesi gereken noktaları paylaştı.

Spor

Eskişehir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (EASKF) Başkanı Sadri Atam, yeni dönemdeki görev dağılımını belirledi.

Tepebaşı Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği 6 erken çocukluk eğitim merkezi, yeni eğitim dönemine 237 çocukla başlamaya hazırlanıyor.

Üst üste 2 yıl süreyle işlenmeyen tarım arazileri, Tarım ve Orman bakanlığı tarafından tarımsal amaçlı olarak sezonluk kiraya verilecek.

Eskişehir'de teknolojiyle eğlencenin birleştiği yeni bir dönem başladı. Şehirde gittikçe artan VR kafeler, gençlerin yeni gözdesi haline geldi.

Ekonomi

Kirada yüzde 25 zam sınırının kalkması sonrası açıklanan enflasyon oranı ile Eskişehir'de de uygulanacak tavan zam belli oldu.

Eskişehir

Kirada yüzde 25 zam sınırı 1 Temmuz itibarıyla son bulacak.  Yeni dönemde kira fiyatlarında büyük bir artış yaşanacağını söyleyen Eskişehir...