Bir süredir Beşiktaş'ta hastanede tedavi gören Cıvaoğlu, 1 Ekim'de vefat etti. Bugün düzenlenen cenaze törenine Cıvaoğlu’nun eşi Canan Cıvaoğlu, İstanbul Valisi Davut Gül, iş insanı Ali Ağaoğlu, gazeteci Nevşin Mengü, eski başbakan Tansu Çiller, şarkıcılar Gülben Ergen ve Defne Samyeli’nin yanı sıra çok sayıda seveni katıldı.

Bakan Uraloğlu'ndan yeni uçuş müjdesi! Bakan Uraloğlu'ndan yeni uçuş müjdesi!

"Yaşamın Gurmesiydi" İş insanı Ali Ağaoğlu, Cıvaoğlu hakkında, "O sadece bir gazeteci değildi, aynı zamanda yaşamın gurmesiydi. Hayatı derinlemesine anlayan ve yaşayan son derece zarif bir insandı. Mekânı cennet olsun, onun yeri doldurulamaz," diyerek duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

"Benim İçin Büyük Bir Boşluk Olacak" Güneri Cıvaoğlu’nun eşi Canan Cıvaoğlu, "Hepimizin başı sağ olsun, söyleyecek pek bir şey yok. Benim için büyük bir kayıp ve boşluk olacak. 55 yıldır birbirimizi sevdik. En çok aklımda kalan ise mezarına kokulu yasemin çiçeği istememesiydi," sözleriyle duygularını paylaştı.

Uzun Yıllar Boyunca Dostluk İş insanı Aydın Doğan, "Cıvaoğlu basın dünyasında çok değerli bir arkadaşımızdı. Uzun yıllar birlikte çalıştık, aynı masada oturduk. Mekânı cennet olsun. Son günlere kadar birlikteydik. Onu kaybetmek hepimiz için büyük bir kayıp," dedi. Güneri Cıvaoğlu, Teşvikiye Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ