TBMM Haberleri

TBMM haberleri ve güncel TBMM gelişmeleri, TBMM ile ilgili tüm video, TBMM fotoğrafları ve TBMM haberleri Eskişehir haberleri sitemizde


Gündem

Milli Eğitim Akademisi'nin kurulmasını ve öğretmenlik mesleğine dair birçok düzenlemeyi içeren Öğretmenlik Mesleği Kanunu TBMM'de kabul edilerek yasalaştı.

Gündem

Sinop Türkeli ilçesindeki yol sorunuyla ilgili mücadele eden Almanya'nın Dinslaken şehrinde yaşayan Adem Yıldırım, yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmişti.

Siyaset

AK Parti, çocukların şiddet, ihmal ve istismardan korunması amacıyla amacıyla TBMM’ye bir araştırma önergesi sundu.

Gündem

TBMM Genel Kurulu'nda Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi'nin 3 maddesi daha kabul edildi. Bu maddeler, öğretmen ve yöneticilere yönelik yeni düzenlemeleri...

Eskişehir

Sağlık-Sen Eskişehir Şube Başkanı Hasan Hüseyin Köksal, TBMM'nin yeni yasama yılına başlamasıyla birlikte sağlık çalışanlarının sorunlarına dikkat çekti.

Gündem

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM), iki aylık aranın ardından yeni yasama yılına başlarken, en önemli gündem maddesi ekonomi olacak.

Yaşam

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM)Başkanlığı İdari Teşkilatı personeli düzenlenen satranç turnuvası ile bir araya geldi.

Dünya

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, resmi temaslar kapsamında Rusya'nın başkenti Moskova'ya ziyaret gerçekleştirdi.

Ekonomi

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) lokantasındaki fiyatlar ile Eskişehir'deki lokantalardaki fiyatlar arasındaki uçurum dikkat çekti.

Eskişehir

Eskişehir'de sokak hayvanlarını uyutmayı öngören yasanın geri çekilmesi için on binlerce imza toplandı.

Gündem

Hayvanları Koruma Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonunda kabul edildi.

AK Parti Eskişehir Milletvekili Ayşen Gürcan TBMM’de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının bütçesi üzerine AK Parti Grubu adına konuşma yaptı.