Sevgili okurlar, Yine dar gelirliler için belki de kabus dolu bir 6 ay daha başlamış oldu. Zira sözde TÜİK sanki bu memlekette hiç enflasyon yokmuş gibi bir veri çıkardı.

10 bin lira kök maaşlı bir emeklinin alacağı zam miktarı 2500 lira ve 6 ay bununla kira dahil bütün ihtiyaçlarını karşılayacak artanıyla da sinema, tiyatro dahil bütün sosyal yaşamını sağlayacak.

Allah aşkına bu hesabı kim yapıyor? Tuzu kuru olanlar bu hesabı kendi lehine çevirip iyi diyebilirler ama Türkiye’nin kahir ekseriyeti bu hesabın altında nereye kadar gider bilinmez. Ben esas konuya geleceğim şu an iktidarda olan parti son aldığı hezimete kılıf bulmak için değişim rüzgarı diye il, ilçe başkanlarını, daha sonra da bakanları almaya başladı. Bende etrafımda olan ve konuşulan olayları sizlerle paylaşmak istedim.

Sevgili okurlar, ben şahsıma seçimlerde bir partiye oy vereceğim zaman il başkanı kim, ilçe başkanı kim hiç bugüne kadar düşünmedim bilmedim ve ona göre de oyumu kullanmadım. Herkesi ilgilendiren o partinin halka vereceği vaadi ve ümididir. Yine baştaki yanlış yola sevk ediyorlar, onun akıl daneleri tüm bakanları tüm il, ilçe başkanlarını değiştirmiş olsan bile 2 yıl vekillik yapmış birine 120 bin lira, 35 yıl pirim yatırmış birine 10 bin lirayı reva görürsen bu milletin sabrı taşar ve günü geldiğinde cevabı çok ağır olur,.

Köydeki çobanı getirip koyun ile ya da ilçeye bu kadar mağduru memnun edin yine de yıllarca iktidarda kalırsınız ama haşa peygamber torununu getirin bu icraat devam ettiği sürece günbegün daha da aşağı doğru inişler devam edecektir.

Zira biz 24 saat halkın arasındayız her kesimden de insanlar mevcut, dar gelirliyi korumadığınız sürece kimi değiştirirseniz değiştirin hiçbir faydası da olmaz. Bir vatandaş olarak görüş ve tavsiyelerimizde bu yöndedir.

Siz yoksulları koruyun ki Allah da sizleri korusun. Hiç boş yere kürek sallamayın ve tez zamanda elinizde fırsat ve imkan varken bunu ihmal etmeyin, sokağın sesi bu, bunları iyi dinleyin etrafınızı saran tuzu kurulara kulak asmayın.