Sevgili okurlar, Maalesef TV’ler günlerdir maaşı 10 bin liranın altında olan emeklilere 2 bin lira devletin katkı vereceğini, TV ‘lerin alt yazılarında müjde, müjde diye taraf medya çığırtkanlık yapıyor. Bunun yanında piyasa emekliye sanki milyonlar verilmiş gibi ellerini ovuşturmuş bekliyor.

Bir insan özellikle bir Müslüman malının zekatını dahi verirken zekat verdiği fakire iltifatlar yaparak güler yüzle ve o kişiyi rencide etmeden cebine ne koyacaksa onu veriyor. Devlet olmanın bir hükmü de koruması altındaki halkının haysiyet ve şerefini en üst düzeyde korumalıdır. Aman Allah’ım ne oluyor, milyarları mı bağışlıyorsunuz?

Efendim kaç bakanlık bir araya gelmiş günlerdir istişare ediyorlar verecekleri bir pazar parası dahi değil. Konuşuyorlar da konuşuyorlar… Yandaş medya da körüklüyor. Hiç birisi de demiyor ki ey bu memleketi idare eden zevat deprem bölgesinde 2 bin lira yevmiye ile çalışacak usta ve işçi bulunmuyor. Herkes bitlik olmuş müjde vatan kurtuldu diye şakşakçılığa devam ediyorlar.

Ellerine ne geçecek bilmiyorum. Bir insan da ve bir toplum da (havfi yezdan) yani Allah korkusu bitmiş ise o insandan Allah Teala ar perdesini, yani utanma duygusunu kaldırır işte maalesef toplum olarak bu hallere düştük. (aman kasap aynı hesap) değişen hiçbiriyle yok.

Yine emekli ve asgari ücretli perişan, yine perişan yani aynı hesap, yüce Rabbim devlet adamlarına merhamet ve vicdan versin. Tüm dualarımız bu yönde, asgari ücretli ve emekliye de sabırlar versin. Başka bir şey diyemiyoruz.