Sevgili okurlar, yeryüzünde en büyük MUCİZE Kur’an-ı Kerim’dir.

O kitapta ne demişse hiç şüphe olmadan doğrudur, ondan sonra Allah’ın elçisi sevgili peygamberimiz Hz. Muhammet A.S’ın sözü olan hadisi şeriftir. Yani o bu sözleri söylerken mutlaka yüce Allah’ın kendisine gönderdiği, Cebrail A.S’ın Allah Teala tarafından kendisine bildirilen emirler neticesinde sözlerini bizlere iletir.

Zira Kur’an-ı Kerim’de o kendiliğinden konuşmaz ancak Allah tarafından kendisine vahyedilen ne ise onu söyler. Ayetince bugün onu yaşıyoruz konuya gelince peygamberimizin hadisi şu; “Ahir zamanda benim ümmetim öyle günler yaşayacak ki bir gün evvelki olayı bir gün sonra unutturacak.” İşte tüm Türkiye Narin kızımıza odaklanmışken bir gün sonra zalim İsrail’in Lübnan’a yaptığı büyük saldırı ve onlarca kişinin ölmesi bir anda Narin kızımızın gündemden düşmesine yol açtı.

Yüce peygamberimizin bu sözü 1500 yıl sonra karşımıza çıktı Kur’an’da ve hadisler ne söylemişse mutlaka haktır ve gerçektir. Eninde sonunda o sözler gerçekleşecektir. Bu nedenle gerek Kur’an’da gerekse hadislerde ne söylenmişse buna inanmakta biz kullarına düşmektedir. Yüce Rabbim bu zalimlere fırsat vermesin işte mucize de budur.